Mogensen: Et ærgerligt nederlag

Onsdag aften måtte København Håndbold se sig slået af Randers HK efter en hård kamp, der svingede en hel del.
En skuffet cheftræner ser her tilbage på kampen;
– Det blev ikke nogen sjov dag på kontoret, og vi er rigtigt ærgerlige over vores indsats. Jeg vil dog gerne lette på hatten for Randers, som spiller en rigtig flot kamp, og vinder fortjent.

– I første halvleg synes jeg, vi spiller fremragende angrebsspil, hvilket gav os en halvlegsføring på 17-14. Forsvarsspillet var dog langt fra godkendt. Her manglede vi aggressivitet, som gjorde, at Randers let kom til afslutninger. Det blev desværre ikke bedre i anden halvleg, og da vi samtidig startede forfærdeligt angrebsmæssigt, udnyttede Randers det til at trykke os i kontrafasen og indhente vores forspring og bringe sig i front. Vi lykkedes desværre aldrig at ramme samme angrebsmæssige niveau i anden halvleg som i første, og da vi heller ikke fik løftet vores forsvarsspil, så fik vi aldrig chancen for at komme tilbage i kampen, siger Claus Mogensen og afslutter;

– Vi er rigtig ærgerlige over, at vi ikke kunne præstere bedre foran et veloplagt publikum, som skal have tak for, at de var med os hele kampen, selvom det var op ad bakke meget af tiden.

En særlig tak skal lyde til alle tilskuere, der fandt vej til Frederiksberg-Hallerne her til aften. Vi håber at se jer alle sammen igen, når vi tager i mod Viborg HK lørdag den 24. oktober kl. 16.10.

Kampfakta
Resultat: 26-29 (17-14 )
Målscorer:

5 Tolstrup
4 Føns
3 Hjertner
3 Blomstrand
2 Nusser
2 Hvenfelt
2 Hansen
2 Von Pereira
2 Rej
1 Haurum