Nu skal vi have skovlen under Odense

Tirsdag aften møder København Håndbold grundspilsvinderne fra Odense Håndbold i den tredje slutspilskamp, og tigrene tørster efter revanche.

Cheftræner Claus Mogensen og tropperne har fået en god start på slutspillet, og tirsdag aften mod Odense jagtes den tredje sejr i slutspillet.
– Ny måned og ny kamp mod Odense, smiler cheftræneren, der forsætter:
– Det bliver det fjerde opgør mod Odense i 2019, så vi har efterhånden opbygget et ret stort kendskab til hinanden. Det indgående kendskab til helt sikkert gøre kampen til en taktisk affære, hvor små justeringer kan få afgørende betydning, forklarer han og uddyber:
– Det bliver også en duel om at få afviklet kampen mest muligt på egne præmisser. For Odenses vedkommende vil de forsøge at bringe deres store fysik i spil, og skal vi overmatche det, er det nødvendigt, at vi får tilført kampen en masse fart.

Der er få siddepladser tilbage til aftenens opgør, og den besked glæder cheftræneren:
– Vi har hele tiden håbet på, at vi ville få en tætpakket Frederiksberg-hal, som kan hjælpe os de sidste procenter, og det tyder jo på, at håndboldfeberen er ved at snige sig ind i Hovedstaden igen, så det ser jeg frem til. Det bliver rigtigt godt med den kulisse.

Kampen starter kl. 18.30. Dørene åbner kl. 17.30. Vi opfordrer alle til at komme i god tid.

Køb billet på Ticketmaster.dk