Momentum med ind i semifinalerne

København Håndbold nappede en sejr over Nykøbing Falster Håndboldklub, og tigrene tager derfor momentum tager med ind til semifinalerne, hvor Viborg HK venter.

Måltavlen lyste med 31-26 efter 60 minutter, og dermed sætter København Håndbold endnu en sejr ind på slutspilskontoen.

–  Jeg synes, det betyder rigtigt meget, og jeg er glad for forløbet i kampen, fordi vi i første halvleg er lidt på hælene og rådvilde, men vi formår at samle os og komme til pausen med uafgjort, og så viser vi klassen i anden halvleg, hvor vi er det bedste hold på banen. Det er en stor præstation i en kamp, hvor NFH har så meget mere at spille for end os, så det skal spillerne have stor cadeaux for, siger cheftræner Claus Mogensen, der nu kan begynde forberedelserne til semifinalerne mod Viborg HK den 5. maj kl. 14.10.

– Det er en utilregnelig modstander, som har svinget en del, men de har her i slutspillet vist, at de har ramt formen godt, så vi ved, det er en stor opgave, der venter, men jeg tror, de tænker det samme om os med tankerne på, at vi har slået dem to gange i denne sæson, forklarer Mogensen, der takker alle tilskuerne for den fede kulisse.
– Alle de mange fans i dag fra begge klubber bidrog til en vanvittig fed kulisse, og jeg håber, at semifinalerne byder på mere af den slags, for så er det altså fedt at spille håndbold.

Den første semifinale spilles den 5. maj kl. 14.10 i Frederiksberg Hallen.

Billetsalget åbnes på mandag. Er du medlem af SammenHoldet, så får du linket lidt før alle andre, så er du ikke medlem, kan du blive det nu. Klik her. 

Kampfakta: 31-26 (15-15)
Tilskuertal: 1065
Målscorere:
6 Mia Rej
5 Myrthe Schoenaker
4 Louise Føns
4 Jenny Alm
4 Debbie Bont
4 Anne Cecilie La Cour
3 Kelly Dulfer
1 Louise Svalastog