Mogensen: Vi skal have momentum med ind i semifinalerne

Lørdag eftermiddag tager København Håndbold imod Nykøbing Falster Håndboldklub, der skal have point for at gå videre til de semifinaler, som tigrene allerede har sikret en plads i.

Fairplay-spørgsmålene til Claus Mogensen har været mange forud for opgøret på lørdag, hvor Nykøbing Falster Håndboldklub kommer på besøg i den sidste slutspilskamp, hvor gæsterne har brug for et point for at sikre en plads i semifinalerne foran Team Esbjerg, der også bejler til den sidste plads i puljen, men københavnsk gæstfrihed skal de danske mestre ikke forvente.
– Vi går på banen for at vinde den kamp. Det er vores hjemmebane. Der er ikke nogen, der har lyst til at tabe – og da slet ikke til NFH. Vi er topmotiverede for at spille på højt niveau og tage momentum med ind i semifinalerne, og det kommer med en sejr lørdag over Nykøbing, siger cheftræner Claus Mogensen, der har forberedt teamet godt på det, NFH kommer med:
– Vi skal være meget opmærksomme på deres kontraspil, som er en fase, de er virkelig stærke i. Vi skal også have et vågent øje på Johanna Westberg, der er rigtigt godt spillende, ligesom Kristina Kristiansens indspil til Sarah Iversen og Anna Lagerquist er farlige og noget, vi skal have fokus på, forklarer han og forsætter:
– De to hold kender hinanden utroligt godt, så det bliver svært at overraske i angrebet, og derfor skal vi finde det gode angrebsspil frem for at åbne deres forsvar op.

Forsalget af billetter er gået godt, og det ser ud til, at der bliver udsolgt i Frederiksberg Hallen, ikke mindst fordi Nykøbings fans har købt rub og stub i udebaneafsnittet.
– For rigtig mange er det mere end bare en kamp. De to klubbers fangrupperinger har også mange følelser i disse opgør, og det er en kamp, ingen vil tabe. At det igen bliver en fed kulisse, giver en stor motivation for os alle til, at den skal have fuld gas. Forhåbentligt også som altid blandt vores fans på lægterne.

Hør Claus Mogensen sætte flere ord på opgøret i TV2’s podcast.

Køb billet til kampen mod NFH på ticketmaster.