Mogensen: Vi viser en enorm kynisme

Det er svært at ønske sig en bedre start end en komfortabel sejr på 30-23 over Team Esbjerg i sæsonpremieren på hjemmebane i Frederiksberg Hallen.

Cheftræner Claus Mogensen havde inden opgøret fortalt, at han ville have et par esser i ærmet til Team Esbjerg igen i dag, og tigrene var allerede ved pausen foran 16-10, og de udbyggede den føring til 30-23 efter 60 minutter.

– Jeg er meget imponeret over pigerne i dag. Forsvarsmæssigt formår de i perioder at skille Esbjergs normalt så kompetente angrebsspil fra hinanden. Det var en fornøjelse at se, hvordan Jenny og Kelly styrede mellem de variationer, vi gerne ville stresse Esbjerg med, forklarer han og forsætter:
– Angrebsmæssigt spiller vi med stort taktisk overskud og en enorm kynisme. Og det var rigtigt glædeligt at se Larissa tage for sig i dag. Vi ved, at hun er en stærk duelspiller, og Esbjerg tillod god plads omkring hende, hvilket hun udnyttede på bedst vis.

I Frederiksberg Hallen havde 803 tilskuere fundet vej til sæsonpremieren, og de gav god lyd fra sig.
– Det var også en stor fornøjelse at være tilbage i kampmode i Frederiksberg Hallen efter tre måneders fravær. Vi kan konstatere, at det stadig er en fantastisk kulisse, og jeg ser frem til alle de kampe, vi skal spille her i denne sæson.

Kampfakta: 30-23 (16-10)
Tilskuertal: 803
Målscorere:
7 Mia Rej
4 Larissa Nusser
4 Maria Lykkegaard
3 Thea Mørk
3 Debbie Bont
3 Thea Mørk
2 Andrea Hansen
2 Louise Føns
2 Linn Blohm
2 Jenny Alm
1 Kelly Dulfer

Næste opgave for København Håndbold er allerede på lørdag, når DM-sølvvinderne tager imod tigrene i Odense.

Den kamp kan du se på TV2 kl. 16.10.