Endelig en hjemmebanekamp

Onsdag aften kl. 19.00 tager København Håndbold fat på HTH Ligaen 2018/2019 mod Team Esbjerg hjemme i Frederiksberg Hallen, hvor cheftræner Claus Mogensen håber på vanlig god stemning og larmende opbakning.

For tre måneder og en dag siden vandt København Håndbold det danske mesterskab i Frederiksberg Hallen, og nu er det igen tid til at trække den sorte trøje over hovedet og komme i tigerhulen. Cheftræner Claus Mogensen kan næsten ikke vente.
– Vi glæder os helt vildt til at spille på hjemmebane i Frederiksberg Hallen igen. Det giver altid et sus og et ekstra rygstød. Det er en svær kamp, vi starter med, så vi må håbe, at vores trofaste publikum har haft lidt abstinenser og også er klar til at skabe en ekstraordinær ramme igen, siger Claus Mogensen, der for bare tre dage siden stod overfor Team Esbjerg i Super Cuppen, som tigrene vandt med 30-26.
– Team Esbjerg er uden tvivl revanchelystne ovenpå kampen i søndags, og derfor forventer vi også, at vi kommer til at møde et meget opsat og tændt Esbjerg-hold. De tænding skal vi matche, og så vil vi forsøge at lykkes med nogle af de ting, vi gjorde godt i søndags, og så har vi lidt ekstra med i posen, som vi vil forsøge at stresse dem med, fortæller Mogensen hemmelighedsfuldt uden den store lyst til at uddybe, hvad det er, men vender tilbage til kulissen.
– Når Frederiksberg Hallen er fyldt, så er der en helt fantastisk stemning. Det er en ekstraordinær kulisse af lyd og intensitet, som giver vores spillere stor selvtillid, og det er et sted, vi på grund af det næsten føler os uovervindelige.

Har du ikke slået kløerne i et KBH Kort, der giver adgang til en nummereret siddeplads til alle København Håndbolds hjemmekampe i hele sæsonen – uanset hvor langt tigrene spiller sig i de forskellige turneringer, så kan du stadig nå det på ticketmaster.dk, hvor du også kan finde billetter til onsdagens kamp.

Kan du ikke være i Frederiksberg Hallen, kan du følge kampens livescore på tophåndbold.dk/kbh