Mogensen: “Vi ved, de kommer for at slås”

Når København Håndbold fredag aften løber på banen i Frederiksberg Hallen og møder TTH Holstebro, er det med en klar mission om, at der skal to point på kontoen.

I sæsonens første kamp tabte København Håndbold til TTH Holstebro i Gråkjær Arena, men efterfølgende fik tigrene og trænerteamet talt godt om den modgang, holdet mødte i kampen.
– Vi har en lille revanche til gode mod TTH. Vi lærte rigtigt meget om os selv af den kamp, vi spillede derovre, og vi skal vise, at vi har lært en masse om os selv, og ikke mindst at vi har forberedt os godt på dem som modstander, fortæller Claus Mogensen, der forsætter:
– Et hold, der kæmper for en slutspilsplads, som TTH gør, kaster nogen gange ekstraordinære præstationer af sig, og det skal vi modstå. De er under et resultatpres, og det skal vi forsøge at presse dem på. Vi ved, at vi skal bruge to point for at må i mål med det første delmål, men de ved ikke, hvor mange point der skal til for at nå deres mål. Vi går ind for at sikre førstepladsen, men vi ved også, de kommer for at slås.

Mogensen har forberedt sig på TTH Holstebro, og han løfter sløret en smule for, hvad det er, der er fokus på.
– Vi skal være opmærksomme på deres kontraspil, da det er en fase, de er gode i, og så besidder deres bagspillere nogle individuelle kompetencer, vi har respekt for, ligesom de har et godt samspil med stregen. Vi skal derfor være forudseende og årvågne overfor det, de individualister kommer med, forklarer han og slutter:
– Vi er hjemme i Frederiksberg Hallen igen, og jeg håber, at vi kan gøre vores til, at vi får skudt en fredagsfest i gang med noget godt og medrivende håndboldspil, så vi får tilskuerne med os. De ting kombineret, så er vi næsten usårlige her, så jeg håber, at hallen bliver tætpakket, og alle er med på lægterne.

Der er stadig siddepladser til kampen på ticketmaster.dk.

Kampstart kl. 19.00 i Frederiksberg Hallen.