Mogensen: Skuffede over præstationen

Sæsonens tredje nederlag blev her til aften en realitet i Dokken, hvor hjemmeholdet Team Esbjerg vandt med 27-23.

København Håndbold rejser tomhændet hjem fra Jylland her til aften, da det blev til et nederlag til Team Esbjerg på 27-23.

Cheftræner Claus Mogensen var efter kampen fattet og stille. Evaluering af kampen kørte allerede på højtryk inde i hovedet på ham.
– Vi er skuffede over resultatet, og vi er skuffede over vores præstation i dag. Det er første gang i Ligaen siden starten af september, hvor vi har spillet en så skidt kamp, men det havde Team Esbjerg også en stor del af æren for. De fik os til at se rigtigt dårlige ud, sagde han og forsatte analysen:
– De lykkedes med at tage tempoet ud af vores angrebsspil, og så får de alt for nemt ved at lukke os ned.

Selv om skuffelsen var tydelig i cheftrænerens ansigtstræk, så glædede han sig over to ting.
– Vi havde et lille hjørne af medrejsende fans, der støttede os, og det er et synligt tegn på den klubkultur, vi forsøger at bygge op. De kæmpede mod en godt proppet Dokken, så dem skylder vi en stor tak, sagde han og forsatte:
– Vi slår ikke op i banen, selv da vi var bagud med 8. Vi bliver ved at kæmpe, og vi forsøger at finde løsninger. Vi lykkedes ikke med at komme tilbage i kampen, men jeg er glad for indstillingen.

På fredag venter en ny matchbold, når TTH Holstebro kommer på besøg i tigerhulen, og Claus Mogensen håber, at det trofaste publikum vil møde talstærkt op.
– Vi ved, at vi med vores fans i ryggen er svære at spille mod i Frederiksberg Hallen, og et nederlag ændrer ikke på vores selvopfattelse. Vi er sikre på os selv, og vi kommer stærkt igen på fredag.

Køb billet til kampen på ticketmaster.dk.

Kampfakta: 27-23 (14-9)
Tilskuertal: 2482

Målscorere:
4 Mai Kragballe
3 Debbie Bont
2 Jenny Alm
2 Louise Føns
2 Louise Svalastog
2 Annika Meyer
2 Kelly Dulfer
2 Hanna Blomstrand
1 Stine Knudsen
1 Anne Cecilie La Cour
1 Myrthe Schoenaker
1 Rikke Ebbesen