Mogensen: Vi skal være skuffede lige nu

Det blev desværre ikke til den forløsende triumf i lørdagens finalekamp mod NFH, der vandt med 29-26 i Frederiksberg Hallen, og dermed venter den tredje og afgørende DM-finale på lørdag i Næstved.

København Håndbold var bagud med fire mål i første halvleg, men med fight kæmpede tigrene sig tilbage i anden halvleg, men desværre trak NFH det længste strå mod kampens slutning.
– Vi er simpelthen så skuffede over, vi ikke kunne snuppe sejren i dag, hvilket vi vil have lov at være i dag. NFH bed virkelig godt fra sig, og de var i sidste ende bedre end os til at kende deres besøgstid, siger cheftræner Claus Mogensen, der forsatte:
– Vi er også ærgerlige over, vi ikke kunne tage stikket hjem og sammen glæde os over det med vores trofaste og fantastiske hjemmepublikum, der endnu en gang tog støtten til nye højder, siger han og slutter:
– Heldigvis har vi en chance mere på lørdag i Næstved, og der kommer vi til at være topklar til udfordringen, og vi håber, at vores publikum er bag os igen. Vi får brug for deres støtte.

Inden kampen blev Mia Rej kåret til sæsonens bedste spiller i København Håndbold, og efter kampen blev Nathalie Hagmann kåret til kampens bedste NFH’er, mens Sofie Flader tog titlen for København.

Returopgøret spilles på lørdag den 27. maj kl. 16.10 i Arena Næstved.
Når vi kender detaljeren om billetsalget, bliver de selvfølgelig offentliggjort her på siden, og vil du være sikker på at få besked, så tilmeld dig SammenHoldet i dag. Klik her.

Kampfakta:
Tilskuertal: 1300 (Udsolgt)

Målscorere:
7 Anne Mette Hansen
7 Mia Rej
4 Sofie Flader
4 Mai Kragballe
3 Louise Svalastog
1 Debbie Bont

/JMT

Se højdepunkter på TV2 Sport her.