Mogensen: Drømmer om guld

Når København Håndbold lørdag tager mod Nykøbing Falster Håndboldklub i den anden DM-finale, kan tigrene sikre, det danske mesterskab bliver i Frederiksberg Hallen med en sejr eller et uafgjort resultat.

København Håndbold tog lørdag den 13. maj en sejr over Nykøbing Falster Håndboldklub på udebane i Næstved, og derfor står tigrene med et godt udgangspunkt før lørdagens anden finalekamp.

– Det er lidt en kliche, at det bliver en svær kamp, men nu har NFH ligesom os haft mulighed for at lære af den sidste kamp, så de kommer helt sikkert med fornyet tro på, at de kan slå os, siger cheftræner Claus Mogensen, der også forudser, at der bliver kamp om hver en meter og hver en bold.
– Det er en DM-finale, så der er ikke nogen, der kommer til at lægge sig ned, før den sidste bold er kastet, understreger han.

Siden finalen i Næstved har København Håndbold forberedt sig på lørdagens kamp, og der er gjort et par nye overraskelsesangreb klar.
– Vi har forsøgt at lægge et par ekstra ting på, som vi forhåbentligt kan snyde dem lidt med, og det er både i forsvaret og angrebet, fortæller Claus Mogensen hemmelighedsfuldt, og netop i forsvaret er han sikker på, at kampen vindes.
– Det hold, der først får godt fat i forsvarsspillet, tror jeg, vinder. Begge hold vil fokusere meget på kontraspillet, og dem, der står stærkeste defensivt, kan profitere lidt af det, så det tror jeg, bliver udslagsgivende, siger han og forsætter:
– Jeg glæder mig til at mærke Frederiksberg Hallen igen. Vi havde de bedste fans i Næstved, og det ved jeg, at vi får igen. Oplevelsen af at spille i Frederiksberg Hallen har været stor hele året, og ligesom jeg føler, vi har lagt et ekstra lag på i slutspillet, så har vores publikum i den grad også. Det er en ekstrem fed kulisse at spille i, og jeg er sikker på, stemningen når nye højder, siger han og med et skævt smil lyder det afrundende:
– Der er ikke noget sted, vi hellere vil slutte af med at få medaljer end i Frederiksberg Hallen, og det er drømmen, at de bliver af guld.

Opgøret mellem København Håndbold og Nykøbing Falster Håndboldklub spilles kl. 16.10, og det udsolgte opgør kan ses på TV2 med optakt fra kl. 15.50.

Vi opfordrer alle til at komme i god tid og meget gerne på cykel eller med offentlig transport, da der bliver rift om P-pladserne.

/JMT