Mogensen: Vi mangler vildskab

Det blev desværre til et nederlag her til aften i HTH Ligaen til Herning Ikast Håndbold på 26-29.

København Håndbold gik til pausen foran med et enkelt mål 14-13, ikke mindst takket være en storspillende Emily Sando, der vendte stærkt tilbage efter den skade, hun pådrog sig i kampen mod Odense, men anden halvleg blev tabt, og tavlen lyste 26-29 efter 60 minutter.
– Jeg vil starte med at ønske Herning Ikast Håndbold tillykke med sejren. Det var fortjent, for de var det bedste hold på banen, siger Claus Mogensen, der forsætter:
– Jeg er selv utroligt skuffet over vores egen præstation. Der var for mange situationer, hvor der var mangel på vildskab i duellerne med specielt Fauske og Løseth, samt mangel på koncentration i afslutningerne og afleveringerne. Vi kan ikke tillade os at have så store udsving i løbet af en kamp, hvis vi vil vinde mod de stærkeste hold i Danmark, så det skal vi have rettet til, siger han og slutter:
– Endnu en gang skal der lyde en tak til vores publikum, som uagtet resultatet skabte en fremragende kulisse igen.

Lørdag morgen tager København Håndbold til Montenegro, hvor første runde i Champions League Main Round søndag venter mod Buducnost. Kampen kan ses på TV3Max kl. 19.30 søndag aften.

Kampfakta: 26-29 (14-13)
Tilskuer: 678
Målscorer:
6 Jenny Alm
6 Kelly Dulfer
5 Louise Føns
4 Mai Kragballe
2 Maria Lykkegaard
1 Linn Blohm
1 Larissa Nusser
1 Hanna Blomstrand

Næste hjemmekamp er den 4. februar mod Odense Håndbold i Brøndby Hallen i Champions League.
Køb billet på ticketmaster.dk