Mogensen: Vi har forberedt os godt

København Håndbold spiller i aften kamp mod Herning Ikast Håndbold, og cheftræner Mogensen glæder sig til at tage fat på en ny periode med mange kampe og udfordringer.

Når København Håndbold i aften møder Herning Ikast Håndbold bliver det den første af 15 kampe på 50 dage.
– Kampen mod Herning Ikast Håndbold i aften kickstarter vores tætte kampprogram de kommende måneder, og det er faktisk noget, vi har gået og længtes efter. Vi havde rigtigt gode erfaringer med det i efteråret, så det bliver godt at tage fat på det igen med både liga og Champions League, siger Claus Mogensen, der forsætter:
– HIH bliver helt sikkert en svær modstander, og de kommer med en frisk storsejr over Randers HK, samt en sejr over Metzingen i EHF Cuppen. Det er et fysisk stærkt hold, som har tradition for et stærkt 6-0-forsvar, men har oftere og oftere også benyttet sig af 5-1, så derfor er vi også godt forberedte på flere typer forsvar, siger han, men ikke kun i angrebet har der været fokus i forberedelsen:
– Det bliver naturligvis igen vigtigt, at vi selv får dækket godt op, og dermed giver os selv gode forudsætninger for at løbe kontra. Det er en vigtig kamp, som kan skabe et lille hul til femtepladsen, og den mulighed glæder vi os til at jagte foran vores altid kampklare publikum i Frederiksberg Hallen, slutter han.

Der er billetter til kampen på Ticketmaster.dk.

Frederiksberg Hallens Restaurant viser efter vores opgør VM-landskampen mellem Danmark og Sverige på deres skærme, så du kan nå begge dele og se den kamp i godt selskab med andre håndboldfans.