Hjemmebane i Gladsaxe

Den 16. februar får København Håndbold hjemmebane i Gladsaxe Hallen, da Frederiksberg Hallerne er optaget af EM i badminton, og kampen hos samarbejdsklubberne Gladsaxe HG og AB Håndbold skaber glæde flere steder.

København Håndbold har i denne sæson både haft hjemmebane i Frederiksberg Hallen og Brøndby Hallen, og den 16. februar danner Gladsaxe Hallen rammerne om København Håndbolds kamp mod Ringkøbing Håndbold i HTH Ligaen.
– Vi blev kontaktet af FIU, om der kunne være mulighed for, at vi kunne flytte vores kamp mod Ringkøbing den 16. februar, så der kan afvikles EM i Badminton i Frederiksberg Hallerne, og i stedet for så at komprimere programmet for spillerne eller spille i en af de mindre haller, så fik vi hurtigt en god dialog med Gladsaxe HG og Gladsaxe Kommune, og derigennem besluttede vi, at det ville være en fedt at tage ud og spille for de mange håndboldglade nord for København, siger adm. direktør Janni Møller Thomsen, der bliver bakket op af cheftræner Claus Mogensen:
– Det er en hal, der emmer af håndboldhistorie, og personligt er jeg glad for, at vi måske kan være med til at skabe fokus på håndbolden udenfor vores normale hjemmebane, og jeg er sikker på, at der kommer mange glade børn og voksne, der vil bakke op om os og få os til at føle os hjemme, selv om vi er på en uvant hjemmebane, siger han.

Kultur-, Fritids- og Idrætsudvalget i Gladsaxe Kommune har været en aktiv medspiller i arbejdet med at få kampen flyttet lidt nord på, og formanden for udvalget, Katrine Skov udtaler:
– Velkommen til Gladsaxe Kommune til ligaholdet fra København Håndbold. Vi har set frem til at skabe de bedste rammer for kampen. Kultur-, Fritids- og Idrætsudvalget har støttet afviklingen af ligakampen, og vi er glade for samarbejdet om denne kamp. I vores aftale indgår, at håndboldhold fra AB Håndbold og Gladsaxe HG får mulighed for at få træning af professionelle spillere og trænere fra København Håndbold. Det bliver uden tvivl en stor oplevelse for spillerne i de to Gladsaxe-klubber, siger hun og slutter:
– Jeg er også glad for at kunne give borgerne mulighed for at se de forsvarende danmarksmestre i kamp her i vores sportshal.

Kampen spilles den 16. februar kl. 14.00, og har du KBH Kort, har du naturligvis adgang til kampen og en siddeplads i afskærmet sektion.
Yderligere billetsalg åbnes i denne uge. Mere information følger.