Ny cateringleverandør i København Håndbold

Til gårsdagens kamp mod Ajax København kunne vi annoncere Ronaldos som ny Eksklusiv Partner i København Håndbold.

Ronaldos vil fremover servere lækker mad for vores mange VIP gæster og havde til sejren over Ajax København sin debut til stor glæde i VIP-Loungen. Man kan allerede opleve Ronaldos lækkerier igen på onsdag til kampen mod Herning-Ikast, hvor Ronaldos igen vil stå for maden.

Hos København Håndbold er der glæde og stolthed over endnu en ny stor partner i klubben, og salgschef Casper Porsgaard udtaler om det nye samarbejde.
– Det nye partnerskab med Ronaldos glæder vi os rigtig meget over. Det er dejligt, at vi de næste 3 år har en trofast cateringleverandør, som vil stå for lækker mad til vores mange engagerede partnere og deres gæster. Så der skal lyde en stor tak til Ronaldos for det spændende samarbejde, som vi glæder os meget til at løfte i fællesskab.

Ronaldo ser ligeledes frem til et godt samarbejde og glæder sig til at komme rigtigt i gang med at møde netværket.
– Hos Ronaldos er vi utrolig glade for at blive en del af København Håndbold og det store netværk, som vi allerede har haft glæde af at hilse på til gårsdagens kamp. Vi glæder os meget til at få skabt nogle gode relationer blandt de andre engagerede partnere. Vi ønskede at promovere os i Storkøbenhavn, og her var København Håndbold det perfekte match for os. Vi har store forventninger til samarbejdet og glæder os til at lave god mad til de mange gæster.

Læs mere om Ronaldos på Ronaldos.dk

Husk, at du allerede kan hilse på Ronaldo og se deres eksponering i Frederiksberg Hallen igen onsdag d. 23. januar, hvor vi tager i mod Herning-Ikast.
Kampen er klokken 19.00, og du kan sikre dig billet til topbraget her!