Mogensen: Vi havde godt styr på dem

København Håndbold vandt fredag aften 31-20 over Aarhus United i en kamp, hvor alle spillere – med undtagelse af de to målvogtere – kom på tavlen.

Bagud 1-2 efter 5 minutter blev til 8-3, da der stod 15 minutter på tavlen, og frem mod pausen kørte København Håndbold på, så pausestillingen var 16-8.
– Jeg synes, det var dejligt at se, vi fik en god start, og jeg var især tilfreds med, at vi var meget disciplinerede. Vi fik hurtigt skabt et forspring, og det skabte ro, fortæller cheftræner Claus Mogensen, der fik alle spillere på banen i løbet af kampen, der endte med en 11-måls sejr på 31-20.
– Det var fedt, at alle kom ind og bidragede. Med det program, der venter os, var det belejligt, at vi ikke behøvede køre enkelte spillere ud over grænsen fysisk. Vi kom hurtigt i kontrol med kampen, og selv om vi havde lidt svært ved at forberede os på, hvem der ville have den gode dag, så synes jeg, vi havde godt styr på dem, fortæller han og fremhæver kollektivet, men knytter dog et par ord på en enkelt spiller, der også af kamppartner Rotpunkt Hillerød blev kåret til kampens spiller, Hanna Blomstrand.
– Hanna spiller en rigtig god kamp. Hun laver 7 mål på 7 forsøg, nogle assist og tilkæmper sig flere straffekast. Hun har også været god i de andre kampe, men i aften spiller hun altså den bedste kamp indtil nu for os. Flot kamp.

Oktober byder på et tætpakket program, og Mogensen er godt tilfreds med det afsæt aftenens kamp giver.
– Det var en perfekt start. Vi fik spillet en fin kamp, og vi fik et godt resultat, mens alle fik spilletid og bød ind, så vi holder mange skarpe. Det var ret godt, griner han og fortæller fra bilen på vej mod Skanderborg, at han allerede er i gang med at forberede den næste kamp, der står mod FCM Håndbold.
– Jeg er begyndt at tænke på FCM og se frem mod den kamp. Vi har større kendskab til dem, og selv om de har ændret lidt på holdet, er der stadig nogle markante spillere fra sidste sæson, eksempelvis Veronica Kristiansen og Louise Burgaard. Det er ikke så længe siden, vi spillede to kampe mod dem, så det er jeg begyndt at kigge frem mod, slutter han.

København Håndbold havde igen til aftenens kamp fået lov at låne FIF’s U18-målvogter Martine Andersen, der kom ind mod kampens slutning og diskede op med et par redninger.

Næste opgave for København Håndbold er som nævnt ovenfor på onsdag den 11. oktober på udebane mod FCM Håndbold, hvorefter turen går til Frankrig fredag morgen, når Dijon Bourgogne venter lørdag aften i EHF Cuppen.

Kampfakta: 31-20 (16-8)

Tilskuertal: 869

Målscorere:
7 Hanna Blomstrand
6 Mai Kragballe
4 Mia Rej
3 Debbie Bont
2 Annika Meyer
2 Rikke Ebbesen
2 Myrthe Schoenaker
1 Cecilie Buk Vester
1 Louise Føns
1 Line Bjørnsen
1 Kelly Dulfer
1 Jenny Alm

/JMT