Mogensen: Vi er revanchelystne

Onsdag aften spiller København Håndbold mod Silkeborg Voel i Jysk Arena, og det er en kamp, cheftræner Mogensen går ydmygt til.

Det er kun tre dage siden, København Håndbold led pokalfinale-nederlaget i Santander Cup i Jysk Arena, som tigrene onsdag aften vender tilbage til, men Mogensen påpeger, at situationen er en anden.
– Sidst vi spillede mod Silkeborg-Voel i Jysk Arena, var det gode minder, så det får ikke betydning i morgen, at vi netop tabte der. Det er en helt anderledes kampe end de to, vi lige har spillet, men det er stadig en rigtig vigtig kamp, siger han og forsætter:
– Det er et Silkeborghold, der kommer som skudt ud af en kanon. De spiller hurtigt og lægger et stort tryk i deres kontraspil, og det tempo skal vi være ydmyge overfor, forklarer han og slutter:
– Vi kommer og er revnachelystne efter Final4, hvor vi ikke fik indfriet vores forhåbninger. Vi går ind i en periode nu, hvor kampene kommer tæt, hvilket vi glæder os til, og i den periode der kommer, skal vi øve os på at holde kadancen i hele kampen og fastholde vores niveau.

Kampen spilles kl. 18.30 i Jysk Arena.