Førstepladsen skal forsvares

Onsdag starter HTH Go Ligaen op igen for København Håndbold, når turen går til Silkeborg, hvor førstepladsen skal forsvares, før taskerne torsdag morgen igen pakkes, når kursen sættes mod Rusland og Lada Togliatti. Derefter venter fire hjemmekampe på bare 11 dage.

I klubben blandt trænere og spillere går snakken allerede. De var meget glade og taknemlige for opbakningen til Santander Final4, men de glæder sig til at mærke Frederiksberg Hallen igen, når det går løs med fire hjemmekampe i træk fra den 10. januar.

– Frederiksberg Hallen er noget helt specielt. Vi føler os trygge, fordi vores publikum er med os. Fra første fløjt hepper de højlydt på os, og det giver os et ekstra boost, mens flere modstandere bliver lidt kyst af det, så jeg håber, at vi, selv om der er få dage imellem kampene, kan få fyldt godt op i hallen og sammen forsvare førstepladsen i HTH Go Ligaen og få samlet point til den videre færd i Europa, siger assistenttræner Troels Banggaard.

Kampprogrammet:  

Den 10. januar kl. 19.00 mod Ringkøbing Håndbold i HTH Go Ligaen.

Den 13. januar kl. 16.00 mod Vipers Kristiansand, der pt. ligger på førstepladsen i den norske dameliga.

Den 17. januar kl. 19.00 mod Viborg HK i HTH Go Ligaen.

Den 21. januar kl. 14.00 mod Issy Paris, der pt. ligger på en delt fjerdeplads i den franske dameliga.

Køb KBH Kortet og vær sikret en siddeplads til alle forårets grundspilskampe, slutspilskampe, EHF Cup-kampe og eventuelle finalekampe – eller køb billet til kampene på ticketmaster.dk

/JMT