Mogensen: Vi er klar

Cheftræner Claus Mogensen  melder tigrene klar til kamp og kan nu næsten ikke vente længere med at komme i gang med DM-Finalerne.

København Håndbold har efter sejren over FCM haft 14 dages forberedelse til morgendagens finalekamp mod Nykøbing Falster Håndboldklub, og cheftræner Claus Mogensen fortæller, at tiden er brugt godt.
– Vi har trænet fremragende, så jeg må sige, vi er klar, og vi glæder os rigtigt meget. Det gør vi altså, smiler cheftræneren og løfter en lille smule af sløret for forberedelserne:
– Vi er to hold med et indgående kendskab til hinanden, og derfor har vi forberedt nogle små ting, der skal udfordre dem, nogle små taktiske esser, om man vil, fortæller han hemmelighedsfuldt.
Når der fløjtes op i morgen, så skal tigrene være klar på det tempofyldte NFH-spil.
– De kommer buldrende fra start, det er der ingen tvivl om. De vil gerne spille med tempo,  gode på kontra, og de har en hurtig boldomgang i deres angrebsspil. Derudover har de mange med individuelle kvaliteter, der gør, at de går på mål, så vi skal være meget koncentrerede hele kampen, fortæller Claus Mogensen, der glæder sig til at mærke stemningen i Arena Næstved.
– Det bliver helt vildt fedt og larmende. Det er inspirerende at spille for sådan en kulisse, og jeg er sikker på, at det bliver det bedste indtil videre, men vi har jo en finalekamp i Frederiksberg Hallerne til gode, smiler han og slutter:
– Håndbolden er tilbage i Østdanmark – og heldigvis også interessen for det. Det bliver fantastisk at opleve, og vi skal i sådan en kulisse være dygtige til at holde fokus på det, der foregår på banen.

Kampen spilles kl. 16.10. Der er stadig få billetter til København Håndbolds fansektion tilbage.

/JMT