Mogensen: Silkeborg er dygtige

Silkeborg-Voel har leveret en rigtig flot start på sæsonen, men cheftræner Claus Mogensen håber, at København Håndbold fredag aften kan tage de to point på hjemmebane.

Cheftræner Claus Mogensen ser frem til fredagens opgør i Frederiksberg Hallen mod Silkeborg-Voel, og han spår, at underholdningsniveauet kan slå de programmer, tossekassen sender.
– Det bliver en tæt, intens og tempofyldt kamp med meget lækker håndbold, så jeg håber da, at vores publikum vælger at komme i hallen og støtte os mod et ganske stabilt Silkeborg-hold, der har været dygtige til at få de afgærende aktioner over på deres side og vinde til sidst, siger Claus Mogensen og forsætter:
– Det er en noget andet modstander, vi står overfor, end vi gjorde i lørdags i Ikast, da Silkeborg ikke har samme fysik, men til gengæld kompenserer de for det ved at være dynamiske og hurtige, så vi skal bruge vores fysik i kampen til at udfordre dem, siger han og slutter:
– Det bliver afgørende fredag aften, hvem der håndterer modstanderens tempo bedst, og med vores publikum i ryggen håber jeg selvfølgelig, at det bliver os, der lykkedes bedst.

Kampen spilles kl. 19.00.

Billetter købes som altid på Ticketmaster.dk.

Husk også, at du på Ticketmaster.dk kan hente billetter til EHF Cup-opgøret mod Nice den 9. november kl. 14.00. IGP Powder Coatings betaler din entre.