IGP Powder Coatings forlænger og giver entreen til EHF Cup-opgøret mod Nice

Når København Håndbold den 9. november tager imod OGC Nice i EHF Cuppen, er der fri entre, fordi IGP Powder Coatings håber, at de kan fylde hallen, så der er massiv støtte i det første af de to knald eller fald-opgør om en plads i EHF Cuppens gruppespil.

Nyala Krullaars fik i oktober en personlig profilpartner, IGP Powder Coatings, og allerede en måned senere har IGP Powder Coatings valgt at forlænge deres partnerskab med København Håndbold indtil sommeren 2021, og det internationale selskab håber, at København Håndbold vil få endnu flere europæiske kampe end de to mod Nice, der venter.
Nordisk Salgsdirektør Jørgen Andreasen fortæller:
– IGP Powder Coatings synes, København Håndbold er et rigtigt godt match, og vi nyder at komme i klubben, for der er en rigtig god atmosfære og stemning. Vi er en global virksomhed, og derfor vil vi med vores engagement gerne støtte yderligere op om København Håndbolds europæiske eventyr, så derfor har vi valgt at betale entre-indtægten i håb om, at rigtigt mange vil møde frem i kampen mod Nice i EHF Cuppens kvalitfikationsrunde, siger Jørgen Andreasen, der også allerede har forlænget sit profilpartnerskab på Nyala Krullaars til 2021.

Billetterne udloddes efter først til mølle, og du skal trække din billet på Ticketmaster.dk.

Se Nyala Krullaars profilside her.