Andrea Hansen er indkaldt til U20 landsholdssamling.

Vores unge højre fløj Andrea Hansen, er indkaldt til samling med U20 landsholdet, og rejser en tur afsted til Ungarn med truppen i slutningen af november måned.

I går formiddags indkaldte U20-landstræner Flemming Dam Larsen 16 spillere til samling fra den 19. november til den 24. november, hvor truppen rejser til Ungarn. Blandt de 16 spillere er København Håndbolds unge højre fløj, Andrea Hansen.

– Andrea blev en del af truppen i sidste sæson, hvor det var tanken, hun skulle stå i lære hos Debbie og Bjørnsen. Hun viste dog hurtigt meget fine takter, og fik derigennem en masse spilletid. Bl.a. scorede hun 5 mål på en halvleg i Rostov. Det har også betydet, at hun er en fast del af ligaholdet, selvom hun stadig er U19 spiller siger cheftræner Claus Mogensen og fortsætter:

– Andrea har over en årrække forbedret sig markant fysisk, og er nu nået op på et rigtig fint niveau, som dog stadig er et fokusområde hun skal forbedre. Den gode fysik betyder, hun kan komme hurtigt frem og tilbage på banen, og samtidig har hun et rigtig godt indspring, hvilket er forudsætninger for at bringe hendes helt store force i spil, som er en rigtig god afslutningsteknik.

Og det er ikke kun Claus Mogensen der har lagt mærke til den unge højre fløjs udvikling. Andrea Hansen mener selv, at det kan være grunden til U20-landstræneren har indkaldt hende.

– Først og fremmest blev jeg rigtig glad da jeg så mit navn på indkaldelsen- det gør jeg altid. Specielt når det også er en samling hvor der er landskampe. For mig betyder det rigtigt at meget at være en del af den udtaget trup, da det er her jeg kan vise hvad jeg har udviklet på hjemme i klubben. Det er sidste år med ungdomslandsholdet og det betyder meget for mig at man kan nå at få så meget med derfra som muligt, så derfor er en tur til Ungarn hvor vi skal møde henholdsvis Norge, Ungarn og Rumænien en god mulighed for at få endnu mere erfaring med i bagagen, fortæller Andrea Hansen og fortsætter:
– Nu ser jeg frem til en lille måneds tid i København håndbold, hvor jeg kan forberede mig bedst muligt frem til samling D.19 november, hvor skal samles i Idrættens hus i Brøndby.

 

København Håndbold ønsker Andrea god fornøjelse og en rigtig god tur til Ungarn. 

Husk, at du kan heppe på Andrea og resten af København Håndbold på fredag, når Frederiksberg-Hallerne fyldes op med glade håndboldelskere, når Silkeborg-Voel kommer på besøg kl. 19.00. Køb billet her.