Mogensen: Fantastisk sejr

Ikke mange bookmakere havde København Håndbold som favoritter forud for eftermiddagens opgør mod Herning-Ikast Håndbold, men det var tigrene heldigvis ligeglade med og leverede en stor sejr over midtjyderne på 22-28.

København Håndbold nappede den tredje ligasejr i træk med en storsejr over Herning-Ikast Håndbold, og cheftræner Claus Mogensen havde mange rosende ord efter kampen:
– Det var bare en fantastisk sejr. Pigerne kan være meget stolte af præstationen. Den var taktisk velgennemført, og det holdt hele tiden Herning-Ikast under pres. Vi fik neutraliseret deres stærke skytte i løbet af kampen, og det gav Milling gode forudsætninger, som hun virkelig udnyttede til en flot kamp, siger han og forsætter:
– Angrebet blev spillet med omtanke, og det gav os kontinuerligt gode chancer mod et forsvar, vi har meget respekt for. Slutteligt skal der også lyde en kæmpe tak til den busfuld supportere, der havde taget turen. I var en fantastisk støtte.

Næste opgave for tigrene er på fredag den 1. november, når Silkeborg-Voel kommer på besøg i Frederiksberg Hallerne. Kom og støt København Håndbold frem til endnu en sejr. Billetten købes på Ticketmaster.dk.

Kampfakta: 22-28 (13-15) 
Tilskuertal: 1315
Målscorere:
10 Mia Rej
5 Larissa Nusser
4 Hanna Blomstrand
3 Debbie Bont
2 Linn Blohm
2 Maria Hjertner
1 Marie Wall
1 Olivia Mellegård