Mogensen: Det bliver fysisk

Lørdag eftermiddag skal København Håndbold en tur til Ikast, hvor midtjyderne fra Herning-Ikast Håndbold venter i kampen om to point til tabellen i HTH Ligaen.

Cheftræner Claus Mogensen ser frem til kampen mod Herning-Ikast Håndbold, men erkender også, at det bliver en udfordring at få point med hjem.
– Vi glæder os til turen til Ikast imorgen, hvor der venter os en svær opgave. HIH har haft en meget solid start på sæsonen, hvor de blandt andet har imponeret med en sejr i Odense. Der venter os en meget hård kamp mod en fysisk stærk modstander. De bruger fysikken defensivt til at være meget kompakte og samarbejder godt med keeperne, og angrebsmæssigt formår de at holde et tungt tryk på modstanderne, forklarer han og forsætter om måden at få succes:
– Det bliver vigtigt, vi er klar til at matche det tryk fra første fløjt, og ellers bliver det vigtigt, vi udfordrer HIH på farten. Det er en vigtig del af vores DNA, så det skal vi selvfølgelig have bragt i spil. Vi ved, der kommer en bus med fans og familie med fra København, så der bliver også god opbakning på lægterne, og dem vil vi meget gerne betale tilbage til med en god præstation.

Kampen spilles kl. 16.00, og du kan følge den på tophåndbold.dk/kbh.