København er vores

København Håndbold kunne her til aften tilføje yderligere to point til kontoen efter en sejr over Ajax København i slaget om København.

Første halvleg var jævnbyrdig, og holdene fulgtes ad til pausen, hvor København Håndbold dog var foran med 12-10. Ajax København bed fra sig i anden halvlegs første minutter og fik udlignet til 12-12, men efter små 40 minutter gjorde Linn Blohm det til 17-13 med et af hendes i alt otte mål, før Debbie Bont i tiden 59.18 gjorde det til 29-20.

– Vi er rigtigt glade for at sætte to nye point ind på kontoen. Vi skulle dog grave lidt dybt for at ramme den gode præstation. Det havde vi svært ved i første halvleg, hvor Egestorp (Red. Ajax-målvogter) også gjorde livet svært for os. Jeg er dog rigtig godt tilfreds med måden, vi kom ud til anden halvleg, hvor vi satte os på kampen og hurtigt fik skabt afstand, siger Claus Mogensen, der slutter:
– Nu har vi samlet tre sejre den seneste uge og ser allerede frem mod lørdagens kamp i Ikast med selvtillid i bagagen, og jeg kan forstå, at vi får en fanbus i ryggen i det midtyske. Det er simpelthen for fedt. Dejligt.

Kampfakta: 29-20 (12-10)
Tilskuertal: 677
Målscorere:
8 Linn Blohm
8 Mia Rej
4 Debbie Bont
3 Larissa Nusser
2 Louise Føns
1 Hanna Blomstrand
1 Paulina Uscinowocz
1 Andrea Hansen
1 Marie Wall