Mogensen: Metz er en af mine favoritter til at vinde Champions League

København Håndbold spiller søndag kl. 15.00 i Brøndby Hallen den sidste Champions Leaguekamp i Main Round, og det er det stærke franske mandskab Metz med 8 verdensmestre, der venter.

Når København Håndbold i morgen spiller sæsonens sidste Champions League-kamp, bliver det mod et af de hold, som cheftæner Claus Mogensen tror, kan vinde det store trofæ.
– Det bliver en fed kamp at runde Champions League af med. Metz har igennem gruppespillet været fremragende og har spillet sig ind som en af favoritterne. Jeg vil næste sige, de er den store favorit sammen med ungarnske Győr, siger han og forsætter:
– Metz er et meget komplet hold med dygtige spillere på alle positioner. Kollektivt mestrer de at spille både offentsivt og defensivt i forsvaret, samt variere angrebsspillet mellem dueller og skud fra distancen, og når man så tilføjer, at de også er rigtigt dygtige i deres kontraspil, tegner der sig et billede af, at det er en meget alsidig størrelse, vi kommer op imod, forklarer Claus Mogensen, der slutter:
– Vi er overordnet set selv inde i en god periode, og det vil vi forsøge at bringe med os ind i kampen og levere en stor indsats, så vi kan byde Metz op til dans. Vi vil forfærdeligt gerne runde Champions League af med en god præstation og samtidig også derigennem takke vores trofaste publikum i Brøndby for støtten.

Kampen spilles kl. 15.00. Du kan købe billet på Ticketmaster.dk