En kollektiv stærk indsats

København Håndbold og Nykøbing Falster Håndboldklub tørnede i dag sammen i Slaget om Østdanmark, og tigrene trak fra de gule i anden halvleg og nappede sejren.

Cheftræner Claus Mogensen havde følgende ord at sætte på sejren i bussen hjem mod København.
– Det var en virkelig dejlig sejr. Jeg er rigtig glad for, at vi hurtigt fik bekræftet os selv i, at vi er inde i et godt flow. Jeg synes, vi spiller rigtigt godt angrebshåndbold og især i kontrafasen. Det synes jeg også, NFH gør, og det var en kamp, der havde få fejl – men rigtigt meget godt håndboldspil, siger Claus Mogensen. der kunne tælle hele 11 målscorere.
– At vi får så mange på tavlen, vidner om, at vi har en god bredde, og igen i dag er der mange, der byder ind. Især vores stregposition var stærk. Vi havde egentligt ikke talt så meget om det inden, men det udviklede sig bare rigtigt godt på grund af et enormt tungt tryk fra Kelly og Jenny i kontrafasen især, der skabte gode muligheder for stregspillet, siger han og roser kulissen.
– Det var en virkelig fed ramme. Tænk sig, at deres fans sidder der en time før kampstart, og de bliver siddende til den bitre ende, selv da deres hold er bagud. Det må man tage hatten af for. Men også en særlig tak til vores sorte hjørne, der kom herned og støttede os. Det er en stor opgave at tage kampen op med NFH udenfor banen – men sikke en indsats. Tak.

København Håndbolds næste opgave er på søndag, når Metz Handball kommer på besøg i den sidste Champions League-kamp, og sidste grundspilskamp er den 13. marts, når Aarhus United kommer på besøg i Frederiksberg Hallerne. Billet til kampene købes som altid på Ticketmaster.dk.

Kampfakta: 30-40 (17-18)
Tilskuertal: 1198
Målscorere:
9 Linn Blohm
5 Louise Føns
5 Jenny Alm
4 Maria Lykkegaard
4 Debbie Bont
4 Kelly Dulfer
3 Hanna Blomstrand
2 Larissa Nusser
2 Anne Cecilie La Cour
1 Annika Meyer
1 Mai Kragballe