Mogensen: Lige den sidste skarphed

Med cifrene 29-27 tabte København Håndbold her til aften til storholdet Buducnost i den første kamp i Champions League Main Round.

København Håndbold var bagud med tre til pausen, og var i anden halvleg lige ved at lukke hullet, da Louise Føns scorede til 21-20 på straffe, men det blev ved lige ved og næsten. Cheftræner Claus Mogensen fortæller om aftenens oplevelse:
– Vi er meget skuffede over nederlaget, for vi synes, at vi havde chancen i dag. I første halvleg skyder vi forbi målet mange gange, så hvis vi havde været lidt skarpere på de afslutninger, ville vi have været mere lige til pausen, siger han og forsætter:
– Det betød, at vi halsede efter i anden halvleg, og selv om vi var tæt på at komme helt op, så var de lige en anelse smartere på nøgletidspunkterne.

Trods nederlaget er der lyspunkter at tage med videre frem i turneringen.
– Vi tager en del positive ting med herfra, hvor troen og modet var der hele kampen, og så må vi sige, at Sando igen viser høj klasse i målet.

Næste opgave i Champions League er den 4. februar i Brøndby Hallen mod Odense Håndbold, der med gårsdagens sejr over Brest Bretagne også har 3 point.
– Det bliver en nøglekamp, og jeg håber, at der vil være rigtigt mange fans med os i Brøndby Hallen næste mandag, for vi får brug for alt den medvind, vi kan få, slutter han.

Køb billet på ticketmaster.dk

Kampfakta: 29-27 (15-12)
Målscorere:
8 Mai Kragballe
4 Louise Føns
4 Maria Lykkegaard
3 Kelly Dulfer
3 Jenny Alm
2 Anne Cecilie La Cour
1 Hanna Blomstrand
1 Larissa Nusser
1 Debbie Bont