Mogensen: Lada skruede op for tempoet

København Håndbold spillede fremragende i kampens begyndelse og agerede mur i forsvaret, så det russiske storhold Lada Togliatti fik svært ved at bryde igennem, og tigrene gik fortjent foran 12-14 til pausen.

Cheftræner Claus Mogensen ærgrede sig efter nederlaget i den første gruppespilskamp i EHF Cuppen til Lada Togliatti, for det var lige ved og næsten.
– Vi er meget skuffede. I dag havde vi chancen for at vinde i Lada, og det er der ikke så mange hold, der har præsteret tidligere, så det ærgrer mig, at vi ikke gør det, fortæller han og forsætter:
– Vi spillede en god første halvleg, men Lada fik skruet lidt op for tempoet i anden, og vi havde svært ved at få stoppet dem i forsvaret. I angrebsspillet brændte vi lidt flere chancer, og det lykkedes Lada at få stresset vores spil, og så lavede vi lidt flere fejl. Det tippede kampens momentum over til dem de sidste ti minutter, og de trak det længste strå.

Allerede til midnat dansk tid starter rejsen hjem mod Danmark, og tigrene lander ved middagstid i Københavns Lufthavn, og mandag er der træning igen, for onsdag venter Ringkøbing i HTH Go Ligaen i Frederiksberg Hallen.
– Til trods for, at det er en stor skuffelse, så er vi også lidt stolte over at have været så tæt på. Det giver et rygstød, at vi kan spille lige op med det pt. bedste russiske hold på deres hjemmebane, så den følelse skal vi tage med videre til det tætte program, der venter os nu, siger Claus Mogensen og slutter:
– Vi glæder os også til at få fire hjemmebanekampe, hvor vi forhåbentligt får vores fantastiske publikum i ryggen, der kan være med til at lægge pres på vores modstandere, så vi forsat kan være ubesejrede i Frederiksberg Hallen i denne sæson, slutter han.

Det er i skrivende stund ikke lykkedes os at få en kopi af den udfyldte kamprapport, hvorfor vi desværre ikke kan lægge de præcise målscorere og kampfakta op, men vi mener, det måtte være som følger.

Kampfakta: 27-24 (12-14)

Målscorere:
6 Mai Kragballe
4 Hanna Blomstrand
3 Mia Rej
3 Kelly Dulfer
2 Annika Meyer
2 Debbie Bont
1 Rikke Ebbesen
1 Myrthe Schoenaker
1 Line Bjørsen
1 Maria Lykkegaard

Lada_Slider_EHFCup17_Lykkegaard