Mogensen: De kommer buldrende

I lørdags tog København Håndbold det første stik i DM-Finaleserien mod Odense Håndbold, da det blev til en hjemmesejr på 28-25, men tirsdag venter et nyt opgør, hvor cheftræner Mogensen forventer en svær opgave for tigrene.
Der var ikke tid til at hvile på laurbærrene efter sejren i den første af finalekampene, for allerede søndag morgen stod den på håndboldtræning og taktik.
– Vi har haft et par gode dages forberedelse, hvor vi har fundet en del punkter, vi kan være endnu bedre på. Det gælder både situationer i forsvaret og i angrebet, hvor vi har finjusteret lidt. Et af de parametre, hvor vi vil være lidt skarpere, er på kontraspillet. Det kan vi gøre bedre end i lørdags, forklarer cheftræner Claus Mogensen, der dog også ved, at modstanderne vil komme med alt.
Vi er klar på, at Odense kommer buldrende med et højt tempo og deres store fysik i forsvaret, så der er virkelig behov for, at vi finder nogle ekstra procent frem, hvis vi skal nuppe sejren.
Og netop de procent vil de medrejsende tigerfans i ryggen få betydning for. Der er udsolgt i udebaneafsnittet, og fanbussen er proppet.
Vi ved, at vi kommer til at spille i en fyldt hal, som vil lægge pres på os, og i det er det fantastisk, at vi har mere end 200 fans med os, som bringer en lille bid af Frederiksberg Hallen med til Odense. Det betyder virkelig meget, og det giver os et ordentligt skub i ryggen med den opbakning, slutter han.
Kampen er udsolgt, men er du ikke blandt de mange, der har fået billet til opgøret, kan du se med på TV2Sport, der allerede fra kl. 18.10 blænder op med bronzekampen mellem Viborg HK og Team Esbjerg. Odense Håndbold mod København Håndbold starter kl. 20.30.