Mogensen: Jeg tror, det bliver tæt

København Håndbold tager lørdag kl. 16.10 fat på dette års DM-finaler mod Odense Håndbold.
Cheftræner Mogensen, det resterende trænerteam og tigrene har siden sejren sidste lørdag over Viborg HK fokuseret på at blive bedst muligt rustet til finaleserien mod Odense Håndbold.
– Jeg er sikker på, at det bliver intense og fysiske kampe, som jeg også tror, bliver tætte, hvor små marginaler kommer til at gøre forskellen. Det er to stærke forsvar, så det hold, der lykkedes bedst med at åbne modstanderens forsvar, står med gode kort på hånden, forklarer Claus Mogensen, der håber, at publikum vil være med til at sende marginalerne over på København Håndbolds side.
– En fyldt Frederiksberg-hal har virkelig stor betydning. Det giver os et kæmpe skub i ryggen, og mange modstandere frygter den kulisse, der giver os både selvtillid og ekstra energi, så jeg håber, de er oppe på dupperne, siger Mogensen, der står overfor sin tredje finale ud af tre mulige i de danske turneringer indenfor det sidste år.
– Det gør mig da stolt, men det fylder egentligt ikke rigtigt noget lige nu. En finale mod Odense er den opgave, der skal løses. På lige fod med semifinalen mod Viborg. Der har det ingen betydning, hvad der skete for et halvt eller helt år siden. Det er en sejr i dag, der tæller, slutter han.
Kampen mod Odense Håndbold spilles kl. 16.10 i Frederiksberg Hallen, og der er stadig mulighed for at få en ståplads til kampen på ticketmaster. Klik her. 
På tirsdag venter næste finaleopgør i Odense. Der er stadig enkelte pladser tilbage på fanbussen. Klik her. 
Du kan også se kampen på TV2.