Mogensen: “Vi havde håbet på lidt mere”

København Håndbold fik en sejr over ungarnske DKKA Dunaujvarosi på 22-21 i den første af de to opgør om en plads i EHF Cuppens gruppespil.

 

Cheftræner Claus Mogensen var hæs efter kampen, hvor han erkendte, at han havde skældt lidt ekstra ud undervejs. København Håndbold gik til pausen bagud med en enkelt, men fik strammet op efter pausen og vandt anden halvleg, og dermed kampen med et enkelt mål til 22-21, sidst efter en kasse af Mia Rej.

– Vi havde håbet på lidt mere i dag, men på en dag, hvor vi laver så mange fejl og afslutter så skidt, så må vi stille os tilfreds med en sejr. Det blev meget hurtigt tydeligt, at vi havde en fordel på den løbemæssige del af kampen, hvor flere af deres bærende spillere hurtigt blev trætte, men det var vi ikke dygtige nok til at udnytte, fortæller han og forsætter:
– Der skal vi simpelthen være smartere i returkampen. Jeg synes, vi leverer en fin forsvarsindsats, og vi fik fornuftigt fat i deres skytter, men blev af og til snydt lidt af deres tempospillere. Det bliver en fed oplevelse at komme derned og spille i en fantastisk ramme, siger han og slutter:
– Inden da gælder det jo Randers i Frederiksberg Hallen, og selv om der ikke var så mange i dag på lægterne, så gav de god lyd fra sig. Jeg håber, at der kommer dobbelt så mange på onsdag, så vi kan lægge tryk på modstanderne, som vi plejer i tigerhulen.

Kampen gav debut til FIF U18-spilleren Millie Thora Caswell, der kvitterede med en flot scoring.

Johanna Bundsen blev af dagens kamppartner fra Skagen Fiskerestaurant valgt som kampens bedste spiller.

Returopgøret spilles lørdag kl. 18.00, og hvis faciliteterne tillader det, streamer vi kampen.

Kampfakta: 22-21 (11-12)
Målscorere:
5 Louise Føns
4 Line Bjørnsen
4 Mia Rej
2 Jenny Alm
2 Hanna Blomstrand
2 Debbie Bont
1 Rikke Ebbesen
1 Millie Thora Caswell
1 Myrthe Schoenaker

/JMT