Mogensen: Jeg er godt tilfreds

Lørdag formiddag spillede København Håndbold deres anden træningskamp, denne gang med svenske H65 HÖÖR.

København Håndbold er kommet godt fra start efter sæsonens anden træningskamp mod H65 HÖÖR der også gav den anden sejr.

Cheftræner Claus Mogensen udtaler;

– Jeg er rigtig godt tilfreds med kampens forløb, hvor vi fik bekræftet vores evne til at lave mange mål. I starten havde vi lidt svært ved at spille os igennem et fysisk stærkt og bevægeligt HÖÖR forsvar. Det var positivt, at vi lykkedes med at finde de rette kombinationer frem, som åbnede forsvaret op og selvfølgelig glædeligt, at kontrafasen sidder på rygraden.

– Defensivt var jeg i 1. halvleg ikke helt tilfreds. Jeg synes vi fik for mange lette mål mod os. Det blev der til gengæld rettet op på i 2. halvleg og det er jeg meget tilfreds med afslutter han.

 

Kampfakta

Resultat: 37-19 (19-12)

Målscorer:

Rej 8
Larissa 5
Andrea 5
Sofia 4
Hjertner 4
Anne 3
Aimée 2
Føns 2
Olivia 2
Hanna 2