Anne Tolstrup skifter til København Håndbold

25 årige Anne Tolstrup Petersen, der sidste sæson spillede for Ajax København, skifter til København Håndbold.

Cheftræner Claus Mogensen udtaler;

– Vi har fuldt Annes udvikling hos vores venner i Ajax i de sidste par sæsoner og specielt sidste sæson fik vi øjnene op for hende. Med salget af Debbie Bont til Metz, har vi ledt efter den perfekte partner på højre fløj til vores unge komet Andrea Hansen. Det synes vi nu vi har fundet i Anne, der i en alder af 25 år, er en meget kontrastærk, træfsikker og allerede besidder af stor rutine i ligaen.

Anne Tolstrup Petersen udtaler;

– Jeg er glad for at få chancen på et hold i top 4, hvor København Håndbold har etableret sig gennem de sidste 4 sæsoner. Jeg har haft nogle fantastiske år i Ajax, og kan blive boende i byen, men glæder mig til at prøve mig af på øverste niveau. Samtidig glæder jeg mig til at opleve hjemmebanen i Frederiksberg-Hallerne, hvor klubbens fans og partnere virkelig forstår at bakke op og skabe stemning.

Anne Tolstrup kommer til at spille i nummer 25.