Klublegende tager 2 sæsoner mere

Louise Føns, der har været en del af klubben de seneste fem sæsoner, og København Håndbold, er blevet enige om at forlænge samarbejdet i yderligere 2 sæsoner.

Cheftræner Claus Mogensen udtaler om forlængelsen;

– I dag er en lykkens dag. At kunne starte træningen op efter Covid-19 lukningen og samtidig offentliggøre, at Louise fortsætter er helt fantastisk. Hun er en fantastisk personlighed, der oser af erfaring og som har en enorm stor betydning for fællesskabet på holdet. Derudover har Louise en stor betydning for alle fans, hvilket også betyder rigtig meget for klubben.

Louise Føns udtaler;

– Første min allerførste sæson, har København Håndbold været min klub og et sted, hvor jeg bare trives utrolig godt. Det er dejligt, at klubben fortsat har stor tiltro til mig og mine sportslige og menneskelige evner. Samtidigt glæder jeg mig til at fortsætte samarbejdet med Olivia de kommende 2 sæsoner.

 

København Håndbod starter HTH Ligaen hjemme mod Horsens Håndbold Elite den 26. august, hvor vi håber at flest mulige fans vil finde vej til Frederiksberg-Hallerne og støtte op om Louise Føns og resten af København Håndbold.

Til samme hjemmekamp vil vi fejre, at Louise Føns spillede sin kamp nr. 200 med tigeren på brystet, i marts måned.