Mogensen: Højt tempo og masser af stemning

København Håndbold tager kl. 19.00 imod Silkeborg Voel, og det er endelig blevet tid til sæsonpremiere på hjemmebane i Frederiksberg Hallen.

Det er endelig blevet tid til at slå dørene op til tigrenes hjemmebane igen, og der er ingen tvivl om, at der fra hele truppens og trænerteamets side bliver set frem til at mærke suset igen.
– Vi glæder os helt enormt til igen at skulle spille i Frederiksberg Hallen, hvor vi altid har vores fantastiske publikum i ryggen. Vi ser virkelig frem til at få skudt hjemmebanesæsonen igang, fortæller cheftræner Claus Mogensen, der ser frem mod aftenens kamp og forventer, at der bliver knald på – også på banen.
– Kampene mod Silkeborg-Voel har tradition for, at de spilles i et højt tempo, og det forventer jeg også denne gang. Udover farten i spillet ser det også ud til, at Stine Skogrand og Sofie Bæk har fået en flyvende start på sæsonen, så dem skal vi holde et vågent øje med, fortæller han.

Kampen spilles kl. 19.00, og der er stadig siddepladser tilbage. Du kan købe dem online og springe billetkøen over, samt spare penge. Du kan sågar få den scannet på din smartphone.

Køb billet her