Vester hentet hjem til Frederiksberg

27-årige Cecilie Buk Vester havde egentligt vænnet sig til en tilværelse som pensioneret håndboldspiller, efter hun forrige sommer var med til at spille Skanderborg op i Primo Tours Ligaen, da Claus Mogensen ringede.

Cecilie Vester spillede som helt unge pige i FIF, og hun løb dengang rundt og drømte om, at det en dag var hende, der skulle løbe ind i Frederiksberg Hallen og vinke ud til publikum, der hvor hun selv sad som 10-årig og heppede.

Efter blot to træninger med København Håndbold fik Cecilie Vester debut mandag aften i Holstebro, og det var langt fra den start med tigrene, hun havde drømt om, men alligevel var hun glad for oplevelsen.
– Siden jeg var lille og ikke mindst fra jeg i FCK-tiden var gulvtørrer, har jeg altid drømt om at spille ligahåndbold, så selv om kampen var skidt fra vores side af, så er det stadig en dream come true at få lov at være med på det her niveau, fortæller Cecilie Vester, der ikke tøvede med at sige ja, da cheftræner Mogensen ringede torsdag aften.
– Det er lidt mærkeligt, for jeg har egentligt ikke savnet håndbolden, men efter Claus ringede, løb jeg rundt med hænderne over hovedet. Jeg overvejede slet ikke, om jeg egentligt gad at spille håndbold igen. Jeg stoppede ikke, fordi jeg var træt af håndbold, men fordi nogle ting omkring håndbolden umuliggjorde det.

På fredag kan Cecilie Vester så få lov at løbe ind i Frederiksberg Hallen og vinke ud til publikum, og hun glæder sig til at mærke suset nede på banen.
– København Håndbold er jo FIF, og dermed min gamle klub, så jeg har fulgt med fra det jyske. Jeg synes, det er fedt, at der er kommet et hold i København, der kan være med i toppen, så selv om jeg har boet i Jylland, så har det hele tiden været min klub, og nu kan jeg få hjemmebanedebut i ligaen, der hvor det hele startede i Frederiksberg Hallen, og det er helt perfekt, slutter Vester.

Tag med og støt Cecilie og resten af tigrene mod Silkeborg-Voel fredag den 8. september kl. 19.00 i Frederiksberg Hallerne.

/JMT

Køb billet til fredagens kamp i Frederiksberg Hallen