Mogensen: Gejst og glæde – og en enestående ligadebutant

Der var ikke varslet skybrud over Frederiksberg Hallen, men København Håndbold kom ind til kampen mod Randers HK som lyn og torden.

København Håndbold var efter 7 minutter foran 6-1, og den føring blev gennem resten af første halvleg udbygget til syv mål ved pausen, 19-12. En føring, som fik publikum op af stolene og klappede spillerne ind til pausen.
– Det blev en rigtig dejlig aften i Frederiksberg Hallen. Det var fedt at mærke publikums engagement, og selv om føringen blev stor, var de stadig med og støttede pigerne. Det var ganske enkelt fornemt, fortalte en glad cheftræner Claus Mogensen efter kampen, der i det hele taget havde mange ting udover sejren på 35-18 at glæde sig over.
– Jeg er rigtigt glad for præstationen i dag. Vi fik leveret et perfekt svar ovenpå kampen i Odense, Der var masser af gejst, glæde og lyst til at spille håndbold i dag, og det var grundlaget for, at spillet blev på et rigtigt flot niveau, forklarer han og forsætter:
–  Jeg glæder mig over, at vi havde genfundet den vildskab og aggressivitet, der kendetegner os i angrebsspillet. Det fik vi virkelig sat Randers under pres med, og så var det jo ganske enkelt enestående at se den ligadebut, Amailie Milling fik med en redningsprocent på 82.

Amalie Milling var tidligere på dagen blevet udtaget til udviklingslandsholdet sammen med Maria Lykkegaard af landstræner Klavs Bruun Jørgensen. Amalie Milling blev af dagens kamppartner fra Berlin Bar på Gl. Kongevej kåret til kampens bedste spiller.

Kampfakta: 35-18 (19-12)
Tilskuertal: 921

Målscorere:
9 Mai Kragballe  (2)
5 Debbie Bont
4 Thea Mørk
4 Larissa Nusser
4 Jenny Alm
3 Maria Lykkegaard
2 Andrea Hansen
1 Louise Føns
1 Annika Meyer
1 Kelly Dulfer
1 Hanna Blomstrand

Allerede lørdag kl. 15.00 skal tigrene i kamp igen, når turen går til Bavnehøj, hvor Ajax København tager imod tigrene.
Køb din billet i døren.

Derefter går turen til Ikast, hvor Herning Ikast Håndbold venter den 13. september, og så er der den 18. september igen kamp i Frederiksberg Hallen, når Randers HK kommer retur til kvartfinale i Santander Cuppen.

Køb billet eller KBH Kort her.