Mogensen: En ukendt størrelse

HTH Ligaens tredje kamp fløjtes i aften i gang, og Randers HK kommer på besøg i Frederiksberg Hallen, og cheftræner Mogensen er spændt på at se, hvad kronjyderne kommer med.

Cheftræner Claus Mogensen er altid en mand, der ser meget video på modstanderne og er forberedt til fingerspidserne, men Randers HK’s opstart med skader, besværliggør forarbejdet.
– Aftenens modstander Randers HK er en lidt ukendt størrelse. Nogle skader i opstarten har betydet, at de ikke har været fuldtallige, og det har betydet, at de i de første to kampe ikke har kunnet udbytte deres ressourcer fuldt ud. Jeg tror, de er på vej, hvilket gør dem til en farlig modstander i dag, forklarer Mogensen, der forsætter:
– Vi ved, at Randers kommer til at stille med et fysisk stærkt forsvar, så der kræves bevægelighed fra vores side af for at udfordre det. Derudover har vi fokus på at fastholde en god base i forsvarsspillet, og efterfølgene trykke dem i kontraspillet.

Den første kamp i Frederiksberg Hallen udløste en sejr over Team Esbjerg, og Mogensen glæder sig til at spille på hjemmebane igen i aften.
– Vi ser som altid frem til en aften i Frederiksberg  Hallen med vores trofaste publikum. De skaber altid en forrygende atmosfære for os, og de bringer noget ekstra frem i spillerne.

Kampen spilles kl. 19.00, og der er godt gang i billetsalget på ticketmaster.dk.

Næste opgave i Frederiksberg Hallen er også Randers HK, når de gæster os i Santander Cuppens kvartfinale den 18. september. Billetter til det opgør er også til salg på ticketmaster.dk 

Du kan også købe KBH Kortet og have en nummeret siddeplads til alle hjemmekampe i HTH Ligaen, Santander Cup og Champions League – også slutspillet og eventuelle finalekampe. (Santander Final4 undtaget)

Køb dit KBH Kort her.