Køhler: Vi er udfordret i duellerne

København Håndbold må desværre tage hjem fra Odense uden point efter et nederlag på 24-19.

Selv om København Håndbold fik indhentet Odenses forspring på tre mål i første halvleg og gik til pausen 13-13, kunne tigrene desværre ikke få bolden i kassen ligeså mange gange i anden halvleg.
– Forsvarsmæssigt synes jeg, at vi lykkedes meget godt. Det er godkendt, at vi holder Odense på at lave 24 mål i en kamp, hvor vi ikke spiller ret godt, men i anden halvleg bliver vi udfordret i duellerne, hvor Odense vinder størstedelen af dem, vurderer assistenttræner Christian Køhler efter kampen, og han forsætter:
– Vi laver mange individuelle, uprovokerede fejl, og det koster, og jeg synes egentligt, vi har mange gode aktioner, men i den sidste fase, hvor der skal eksekveres, der laver vi fejl og er for uskarpe, erkender han.

For assistenten var det første HTH Liga-kamp på udebane, og han er imponeret over opbakningen i arenaen.
– Det var virkelig fedt og faktisk rørende, at vi, selv om vi i store dele af kampen var bagud, havde vores fans bag os og en helt sublim opbakning. Jeg håber, at de tager turen igen en anden gang, og at vi kan honorere deres flotte indsats med to point. Det betyder så meget, at de er bag os.

Næste opgave er på torsdag, når Randers HK kommer på besøg i Frederiksberg Hallerne.
Du kan købe billet eller sæsonkort på ticketmaster.dk.

Kampfakta: 24-19 (13-13)
Tilskuertal: 1488

Målscorere:
4 Mia Rej
4 Mai Kragballe
3 Kelly Dulfer
2 Debbie Bont
1 Thea Mørk
1 Linn Blohm
1 Annika Meyer
1 Larissa Nusser
1 Jenny Alm
1 Hanna Blomstrand