Mogensen forlænger

København Håndbold og cheftræner Claus Mogensen er blevet enige om en forlængelse af samarbejdet, der dermed nu løber til 2021.

En sølvmedalje og titlen som årets dameligatræner blev kronen på en flot første sæson for Claus Mogensen som cheftræner for København Håndbold i 2016/2017, og en god start på sæsonen 2017/2018 styrkede ønsket om at forlænge samarbejdet med Claus Mogensen.
– Claus har bevist, at han er en skarp og dygtig træner, og hans rolige gemyt og ambitioner passer godt sammen med klubbens kultur og målsætning. Vi har stor tro på, at han er den rigtige cheftræner til at stå i spidsen for at udføre vores 2021-plan, og derfor glæder det mig rigtigt meget, at så vigtig en brik er på plads, siger adm. direktør Janni Møller Thomsen.

Selv var Claus Mogensen heller ikke i tvivl om, at han gerne ville forlænge, da muligheden kom.
– Jeg er meget glad for, at København Håndbold ser mig som den, der skal lede holdet frem mod 2021, hvor ambitionen er at bide skeer med de bedste i Europa. Det er et stort skulderklap, fortæller han og forsætter:
– Jeg har en fantastisk hverdag med ambitiøse og dedikerede spillere, som går gennem ild og vand for at levere toppræstationer for klubben. Det samme kan jeg sige om klubbens andre ansatte, frivillige, samarbejdspartnere og supportere.

Siden Claus Mogensen tiltrådte i sommeren 2016, har han allerede sportsligt løftet klubben mod toppen af dansk håndbold, og han ser frem til at bygge endnu flere lag på.
– København Håndbold er i konstant udvikling, og styrken er, at vi ikke stiller os tilfredse, men altid forsøger at blive endnu bedre. Jeg føler mig overbevist om, at København Håndbold vil være en magtfaktor i dansk håndbold de næste mange år, og derfor kan jeg ikke forestille mig noget bedre sted at forfølge mine egne ambitioner, slutter han.

Med Claus Mogensen i spidsen er København Håndbold i denne sæson kvalificeret til Santander Final4, minimum tredje runde i EHF Cuppen, samt en nuværende delt andenplads i HTH Go Ligaen.

Kl. 16.10 er der derfor topopgør mod Team Esbjerg, og du kan følge den kamp på TV2 fra kl. 15.50.

/JMT