Mogensen: Fokus gennem hele kampen

København Håndbold tager onsdag aften imod Nykøbing Falster Håndboldklub, og der er som altid lagt op til en hæsblæsende kamp i et massivt lydinferno fra de medlevende fans.

Cheftræner Claus Mogensen og tigrene har siden søndag forberedt sig på aftenens kamp, og nu glæder han sig til at mærke Frederiksberg Hallen igen.
– Som altid glæder vi os til at spille i Frederiksberg Hallen, og den glæde bliver kun større af at skulle spille lokalbrag mod NFH. Der er en helt speciel atmosfære til de her kampe, så det ser vi meget frem imod, fortæller han og forsætter:
– Jeg er sikker på, at kampen bliver meget intensiv med to hold, der spiller i et højt tempo. Det bliver en afgørende faktor, hvem der kan holde fokus gennem hele kampen, selv om intensiteten er høj.

Siden kampen lørdag aften i Dijon har Mogensens forberedelse til kampen været i gang, og han tør godt sætte lidt ord på, hvad tigrene skal være klar på.
– Vi kommer op imod et NFH-hold, som er rigtigt stærke i kontraspillet, og det er en vigtig opgave at lukke ned for den del af deres spil. Desuden ved vi, at Mulle (Kristina Kristiansen) har et eminent samspil med stregspillerne, hvilket vi også skal være gode til at forhindre. Vi skal også holde et vågent øje med Johanna Westberg, som vi ved, er en rigtig dygtig skytte, fortæller han og slutter:
– HTH GO Ligaen er tættere end nogensinde før, og en sejr mod NFH vil lune gevaldigt i stillingen, så vi håber, vores trofaste publikum er med på at skabe en stor aften.

Der er ikke flere siddepladser til kampen, men der er stadig enkelte ståpladser at få på ticketmaster.dk. Den bliver desværre ikke vist på TV, så hvis du vil være en del af festen, skal du indfinde dig i Frederiksberg Hallen før kl. 19.00.

Vi opfordrer alle til at komme i god tid, da der bliver tryk på indgangene.

Alle, der ønsker at bære udeholdets farver, bedes tage plads i C-sektionen.

/JMT