KBH-NFH: Vi nærmer os udsolgt

Når København Håndbold onsdag aften kl. 19.00 tager imod Nykøbing Falster Håndboldklub i HTH Go Ligaen, vil der traditionen tro være tætpakket på lægterne, og i skrivende stund er der 8 siddepladser tilbage i hjemmeholdets sektioner og et mindre antal ståpladser til både ude- og hjemmeholdets fans.

Det er lagt op til endnu et hæsblæsende opgør mellem København Håndbold og Nykøbing Falster Håndboldklub, når DM-finaleholdene tørner sammen for første gang i sæsonen 2017/2018.

Der er meget få siddepladser tilbage og kun til hjemmeholdets fans, mens der er et mindre antal ståpladser tilbage til både tigerfans og dem med gule hjerter. De kan købes på ticketmaster.dk.

Som altid bedes man udenfor sektion C og ståpladserne bag C bære hjemmeholdets eller neutrale farver, og vi forbeholder os retten til af sikkerhedsmæssige hensyn at flytte folk i udeholdets farver udenfor C-sektionen over i sektion C uden at kunne garantere en siddeplads i denne sektion. Af hensyn til afviklingen må der ikke anvendes konfettirør af nogen form.

Vi opfordrer alle til at komme i god tid til kampen, samt gør opmærksom på parkeringsreglerne ved Frederiksberg Hallen, der er en del af 2-timers zonen, hvorefter der skal betales.

Husk det er billigere at købe din billet på nettet, og vi kan scanne dem i både print og på smartphone.

Køb billet eller KBH Kortet nu på www.ticketmaster.dk