Mogensen: Fedt med et rigtigt lokalopgør

København Håndbold tager kl. 15.00 imod Ajax København, og selv om du kan se med i alle haller på TV2 allerede fra kl. 14.00, så kom i hallen til kampen om København.

Cheftræner Claus Mogensen glæder sig til at mærke Frederiksberg Hallens sus for sidste gang i grundspillet, og med en sejr kan tigrene gå gennem HTH GO Ligaens grundspil som ubesejrede på hjemmebane i sæsonen indtil nu.

 – Det er fedt at runde grundspillet af med et københavner-derby. Sådanne opgør fører altid en masses følelser med sig, og selv om der ikke er andet end æren på spil for begge hold, så markerer det overgangen til slutspil for vores vedkommende og kvalspillet for Ajax. Det vil man gerne gå i møde med en god fornemmelse, så vi giver den fuld gas, siger Claus Mogensen og tilføjer:
– Vi vil altid gerne vinde over Ajax, og vi vil gøre vores til at slutte grundspillet af med et festfyrværkeri, og vi håber, vores trofaste publikum vil det samme.
Der er stadig billetter til kampen på ticketmaster.dk, og kan du ikke komme i Frederiksberg Hallen, kan du allerede kl. 14 se med på TV2 og TV2 Play, hvor der sendes fra alle haller, og det afgøres, hvem der skal følges med os over i pulje 1 i slutspillet.