Mogensen: Et helt hold, der bidrager

Med en flot, koncentreret indsats i alle 60 minutter leverede København Håndbold en udebanesejr over Odense Håndbold på hele 18-35.

København Håndbold satte sig på kampen fra start og kom hurtigt foran 0-3, 3-9 og 6-15, før der blev fløjtet til pausen med 7-19 på tavlen, og efter pausen forsatte tigrene den koncentrerede indsats og kom foran 10-25  i de første minutter af anden halvleg, og lige inden slutfløjtet sendte Mai Kragballe den sidste bold afsted, og hamrede den i netmaskerne til slutresultatet 18-35.

Efter sådan en indsats burde det være let at have mange ord at sætte på, men cheftræner Claus Mogensen havde alligevel svært ved at udtrykke sin begejstring over den flotte indsats.
– Jeg er naturligvis enormt glad og stolt over den præstation, vi leverer i dag. Vi ville gerne få kampen til at handle om fart fremfor fysik, og det lykkedes vi jo eminent med, forklarede cheftræneren og forsatte:
– Forsvaret var sublimt, og i forlængelse af det var vi utroligt skarpe i kontraspillet. Den kombination dræbte ret hurtigt kampen, og det var en fornøjelse at følge fra sidelinjen, under streger han og glæder sig over, at alle spillere kom i kamp.
– Det glæder mig også, at vi i dag har et helt hold, som bidrager. Alle bød ind. Alle leverede. Det var, ja en fornøjelse, smilede Claus Mogensen og sendte en tak til de 30-35 medrejsende tigerfans i det ene hjørne.
– Vi har fået en fantastisk fanbase, der støtter os hjemme i Frederiksberg Hallen, men at de nu også dukker op på udebane og hepper højlydt hele kampen, gør os alle glade, så tak for opbakningen. Den betyder meget for os, sluttede han.

København Håndbold havde igen fået lov at låne Martine Andersen hos moderklubben FIF’s U18-hold, og hun kom på banen og bød ind med flotte redninger mod kampens slutning.

 

Kampfakta: 18-35 (7-19)

Tilskuertal 1887

Målscorere:
7 Annika Meyer
5 Debbie Bont
5 Mia Rej
5 Hanna Blomstrand
4 Kelly Dulfer
3 Jenny Alm
2 Myrthe Schoenaker
2 Rikke Ebbesen
1 Line Bjørnsen
1 Mai Kragballe

Næste opgave for København Håndbold er endnu en udebanekamp, og turen går til Viborg lørdag den 23. september. Kampen kan ses på TV2 kl. 16.10. Derefter tager vi imod klassens nye pige Aarhus United hjemme i Frederiksberg Hallen den 6. oktober efter landsholdspausen.

/JMT

Billet til København Håndbold – Aarhus United