Mogensen: Forsvar og fysik

København Håndbold skal onsdag en tur til Fyn, hvor det profiltunge mandskab fra Odense Håndbold venter i HTH GO Ligaens tredje runde.

Sejren over Silkeborg-Voel i fredags blev grundlagt af et solidt forsvar og en koncentreret indsats af tigrene. Intet mindre kan gøre det, hvis Odense Håndbold også skal besejres.
– Vi spillede en fremragende forsvarskamp mod Silkeborg, og det er altafgørende at gøre det igen, hvis vi skal vinde over Odense. Det er et hold, der har en meget stor angrebskvalitet, så derfor får forsvaret en stor betydning, fortæller cheftræner Claus Mogensen, der også understreger, at der skal spilles med musklerne.
– Odense er et hold med stor fysik, så vi skal virkelig være klar på at matche den fysik gennem hele kampen, og derudover skal vi meget gerne have vores hurtighed i spil overfor den fysik, så det mere bliver et spil på fart end på, hvem der er stærkeste, forklarer Mogensen.

Odense Håndbold er af mange udråbt til guldfavoritter, og Mogensen glæder sig til at prøve kræfter med fynboerne.
– Det er altid en fed udfordring at møde stærke modstandere, og her i starten af sæsonen er det også altid lidt usikkert, hvor præcis man står, så det glæder jeg mig til at få en indikation på. Vi har arbejdet hårdt, og vi er klar til kamp, forsikrer han.

Der er kampstart kl. 19.30 i Odense, og du kan se kampen på TV2 Sport eller via TV2 Play.