Mogensen: Et godt point

København Håndbold var bagud det meste af kampen mod de forsvarende mestre fra Team Esbjerg, men en indædt fight til det sidste fik skaffet et point til kontoen.

Cheftræner Claus Mogensen var stolt af indsatsen efter kampen og alligevel en lille smule skuffet over at stå med ét point efter 60 minutter.
– Det var et rigtig dejligt point. Jeg synes, det var en rigtig god håndboldkamp, hvor Team Esbjerg var i teten det meste af tiden, men hvor vi jo havde muligheden for at vinde til sidst, siger han og forsætter:
– Jeg er meget glad for at se, at vi evnede at komme tilbage flere gange, hvor Team Esbjerg var ved at trække fra. Det vidner om stærk moral fra pigerne, og selvom vi stod med chancen for en sejr til sidst, så er jeg meget tilfreds med præstationen, siger han og takker publikum for den larmende kulisse.
– Det var også bare en rigtig fed kulisse at spille i. Publikum skabte virkelig en tæt og intens stemning, som altid bringer nogle ekstra procent på banen, så selv om det var sent, så virkede de ikke trætte på tribunerne, smiler han.

Dansk Døveidrætsforbund var kamppartner, og de valgte Olivia Mellegård som kampens bedste spiller. Olivia præsenteres af Bitsch Akustik.

Kampfakta: 30-30 (16-18)
Tilskuertal: 907
Målscorere:
7 Debbie Bont
6 Linn Blohm
5 Maria Hjertner
5 Olivia Mellegård
4 Larissa Nusser
2 Mia Rej
1 Louise Føns

Næste opgave er på onsdag den 12. februar, når København Håndbold skal til Viborg. En kamp, der kan ses på TV2Sport.
Næste hjemmekamp er den 20. februar kl. 19.00 mod Randers HK.
Billetter som altid på Ticketmaster.dk.