Et rigtigt topopgør

Onsdag aften kommer de forsvarende danske mestre fra Team Esbjerg på besøg i Frederiksberg Hallerne, og der venter tigrene en stor opgave i bestræbelserne på at få flere point til tabellen.

København Håndbolds cheftræner Claus Mogensen glæder sig til, at der onsdag aften fløjtes op i Frederiksberg Hallerne til topopgør mellem HTH Ligaens nummer 1 og nummer 2. Team Esbjerg og København Håndbold.
– Der venter endnu en stor kamp i Frederiksberg Hallen i morgen. Team Esbjerg har lavet nogle store resultater de seneste uger i Champions League, så det er en meget svær kamp, vi går ind til, siger han og fremhæver nogen af modstandernes styrker:
– Esbjerg holder et højt niveau på alle positioner og har flere spillere med ekstraordinære kompetencer. Jeg synes, synes de er dygtige til at kombinere de forskellige kompetencer, hvilket gør dem svære at forsvare mod. Det vigtigste for os er dog, at vi fokuserer på at gøre det, vi selv er gode til, siger han og forsætter:
– Vi vil gerne være dynamiske i alle faser af spillet, hvor kampen i søndags mod Siofok var et godt eksempel på det. Selvom det ikke blev til sejr, var vi godt tilfredse med spillet og indsatsen, så vi vil bygge videre på det, siger han og håber på ligeså fornem opbakning som i søndags – og gerne et par stykker mere.
– Vi glæder os rigtig meget til at spille i en fyldt Frederiksberghal, og vi håber dem, der kommer forbi, er kampklar og vil hjælpe til at skabe den specielle stemning, der er til de store kampe.

Dørene åbner kl. 19.30. Billetter til opgøret kan købes på Ticketmaster.dk, mens du også kan se kampen på TV2Sport kl. 20.30.