Endnu flere kampe på TV

København Håndbold har indtil videre i denne sæson været vist på TV2Sport mod Odense Håndbold i efterårets sidste runde, samt mod Nykøbing Falster Håndboldklub den 1. januar, men nu er der flere kampe på programmet, hvilket skaber stor glæde i partnerkredsen bag klubben.

Profagroup kom i efteråret ind i København Håndbold som ny hovedpartner, og det glæder direktør Mik Bolvig, at der er flere TV-kampe i vente.
– Den landsdækkende eksponering med København Håndbold og den gennemførte, energiske profil med trofaste og dedikerede fans og partnere er årsagen til, at vi gik ind som hovedpartner, da vi gerne vil have vores budskab “Energi i balance” ud til flest mulige for at kunne bidrage til at gøre en grøn forskel, og via den landsdækkende synlighed med TV2Sport er vi blevet positivt bemærket og modtaget af flere samarbejdspartnere og kunder, hvilket i sidste ende forhåbentligt giver flere bæredygtige og grønne projekter, forklarer han og opfordrer til, at de mange TV-kampe ikke går ud over den gode stemning i Frederiksberg Hallerne.
– Det er mageligt og populært at se håndbold i fjernsynet derhjemme, men den ultimative oplevelse er live i Frederiksberg Hallen, hvor der opleves den heroiske fight, spænding og ikke mindst en fantastisk karismatisk stemning til det sidste, hvorfor jeg opfordrer alle til at bakke op om håndboldpigerne i Tigerhulen. Det er topunderholdning for både børn og voksne, slutter han.

Kommende TV-kampe: 

Onsdag den 5. februar kl. 20.30 København Håndbold – Team Esbjerg

Onsdag den 12. februar kl. 18.30 Viborg HK – København Håndbold

Onsdag den 4. marts kl. 18.30 København Håndbold – Herning-Ikast Håndbold

Tirsdag den 10. marts kl. 18.30 Silkeborg-Voel – København Håndbold

Fuld runde: Onsdag den 8. april kl. 18.30 Odense Håndbold – København Håndbold

 

Kontakt salgschef Casper Porsgaard på CP@KBHBold.dk, hvis du vil vide mere om seertal og priserne på at blive eksponeret sammen med København Håndbold.