Mogensen: En tung dag

En skidt start på anden halvleg sendte de to point med Viborg hjem efter dagens kamp i Frederiksberg Hallen, der endte 25-32.

Cheftræner Claus Mogensen havde håbet, at den første del af turneringen skulle rundes af med to point i dag mod Viborg HK, men desværre tabte tigrene kampen.
– Det blev en tung dag i Frederiksberg Hallen. Jeg synes, første halvleg var en rigtig god gang håndbold. Der blev spillet i et hæsblæsende tempo fra begge sider, hvor Viborg kunne tage en 1-målsføring med til pausen, forklarer han og forsætter:
– Starten på anden halvleg gik helt skævt, hvor Viborg scorede på deres første fire chancer, mens vi missede fire gode muligheder, hvilket gav Viborg momentum, og det evnede vi ikke at få tippet tilbage over på vores side, siger han og slutter:
– Jeg synes, Viborg spillede en flot kamp og vandt fortjent. Nu tager mange af spillerne af sted på landsholdssamling, men når de er tilbage, så er vi klar til at stå sammen og komme tilbage på vindersporet.

Kampfakta: 25-32 (14-15)
Tilskuertal: 721
Målscorere:
6 Linn Blohm
6 Mia Rej
5 Anne Cecilie La Cour
2 Debbie Bont
1 Thea Mørk
1 Mai Kragballe
1 Jenny Alm
1 Kelly Dulfer
1 Andrea Hansen
1 Maria Lykkegaard

Næste opgave for København Håndbold er den 3. oktober på udebane mod EH Aalborg, og dernæst venter Brest Bretagne i Champions League i Brøndby Hallen.

Køb billet på ticketmaster.dk