Mogensen: Viborg kommer med ny energi

København Håndbold møder søndag Viborg HK i HTH Ligaen hjemme i tigerhulen kl. 14.00.

Søndagens gæster fra Viborg HK fik i den forgangne uge ny træner efter en sæsonstart uden sejre, og med Jakob Vestergaard i spidsen tog de to sejre i EHF Cuppen, men led også et nederlag til Team Esbjerg torsdag aften i pokalturneringen.

Cheftræner Claus Mogensen ser frem til det sidste opgør før landsholdspausen, hvor hele 12 spillere fra København Håndbold tager afsted til det svenske, hollandske, norske og danske landshold.
– Kampen mod Viborg leder mange af vores spillere ind i den efterfølgende landsholdsuge, og der er ikke noget, de heller vil end at rejse afsted med to point på kontoen, pointerer han og forsætter:
– Viborg kommer herover med en ny træner i skikkelse af Jakob Vestergaard, samt en skuffelse i bagagen ovenpå torsdagens uheldige nederlag i Santander Cup. Den kamp viste med tydelighed, at det er et Viborg-hold, der har fundet ny energi, og derfor venter der os også en meget svær kamp mod de mange landsholdsspillere, siger Claus Mogensen, der dog har planen klar.
– Det bliver vigtigt for os, at vi er klar til at møde deres bagspillere, som rummer både skud og gennembrudsstyrke, og samtidig skal vi være dygtige til at flytte på deres kompakte 6-0-forsvar, forklarer han og slutter:
– Vi vil gerne runde den første periode af med en sejr foran vores trofaste tilskuere, der altid står bag os til at give os lidt ekstra.

Kampen spilles søndag kl. 14.00, og du kan købe billet på ticketmaster.dk eller følge kampen på Tophåndbold.dk.